Buitenbureau is mijn wandelcoachbedrijf, ik ben Berber Brouwer. Gecertificeerd wandelcoach, en daarnaast docent en begeleider van anderstalige nieuwe Nederlanders. Belangrijke waarden voor mij zijn: vrijheid, betrokkenheid, ontwikkeling, schoonheid en kwaliteit. Een heel beknopte toelichting: vrijheid staat voor mij voor de vrijheid voelen om je te uiten, voor onafhankelijk zijn. Buiten voel ik ook vrijheid: als ik wandel, hardloop of 's winters buiten zwem in het Amsterdamse IJ. Ik ben betrokken bij mijn werk. Altijd kijkend naar hoe het nog beter kan, wil ik groeien en leren, niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten. Schoonheid ervaar ik in de natuur. Ik ken niets mooiers dan de natuur. En alle andere dingen die ik mooi vind, vind ik mooi omdat ze zijn gebaseerd op de natuur of ermee in harmonie zijn. Eén ander ding dat me net zo kan raken als de natuur is muziek (en dans op muziek) en ik vind het een onbegrijpelijk wonder hoe het kan dat muziek je zo kan raken en zo veel kan zeggen. Verder schaaf ik aan de dingen tot ik ze goed vind. 

 

Het onderzoeken van jouw eigen waarden kan heel zinvol zijn en kan ook in een wandelcoachtraject aan de orde komen. 

 

Als je erover denkt een wandelcoachtraject te gaan doen, wil je dat het klikt met de coach. Of je je bij mij op je gemak voelt, kun je bekijken tijdens het eerste contact en tijdens de kennismakingswandeling (als je daartoe besluit). 

 

Voor vragen over het traject en over tarieven, neem contact op door het contactformulier in te vullen. 

 

Gecertificeerd door Het Coach Bureau.

Testimonials

 

Berber begeleidt je op een prettige manier langs de wensen, dromen, obstakels en mogelijkheden in je leven en helpt je je gedachten en gevoelens te verhelderen. Door het wandelen ging ik vrijer denken en door de oefeningen kwam ik tot inzichten die ik op een andere manier misschien niet zo snel had gevonden. 

Roos (34)

 

De wandelingen met Berber boden me in meerdere opzichten ruimte. Ik maakte ruimte in mijn agenda om eropuit te gaan, met Berber en daarnaast ook alleen. En ik kreeg ruimte in mijn hoofd. Het voelde bevrijdend en inspirerend. Berber kan ontzettend goed luisteren, en ze vond de mooiste plekjes in de natuur net buiten de stad. 

Rosa Ronsdorf (33), muzikant

 

Berber Brouwer, KvK-nr.: 34304328

Maak jouw eigen website met JouwWeb