Voor wie

Gevoelens, verlangens, verplichtingen, zorgen, angsten – alles lijkt soms een onontwarbare knoop te zijn geworden. Misschien heb je het gevoel de grip op dingen kwijt te raken. Of ga je op de automatische piloot maar door. Je afvragend: Is dit het nou? Je verlangens onderdrukkend. Misschien pieker je veel, slaap je slecht, twijfel je aan alles, voel je je gestrest en moe of leeg. Misschien voel je je onzeker, vind je het moeilijk je te uiten, voor jezelf op te komen, je te verbinden. Je ervaart weinig plezier meer.

 

De wandelcoaching die ik bied is bedoeld voor mensen die zich op de een of andere manier bekneld en belemmerd voelen. Dat kan zijn op het werk of thuis, al dan niet in relatie tot anderen: collega's, je partner, vrienden, familieleden. Wandelcoaching kan je weer op weg helpen. Het kan je helpen bij het maken van voor jou gezonde keuzes.

 

Werkwijze

Een wandelcoachtraject start met een kennismakingswandeling. We bespreken waar je tegen aanloopt, wat je graag opgelost zou zien. Wanneer je na de kennismakingswandeling besluit een wandelcoachtraject aan te gaan, gaan we in de coachwandelingen verder met jouw onderzoek: al wandelend en door middel van gesprekken en oefeningen krijgen we de impact van het knelpunt en ook je verlangens en behoeftes helder. Wat heb jij nodig om weer tot je recht te komen, meer rust en plezier te ervaren, verbinding met jezelf en anderen te ervaren?

 

Dat we het allemaal buiten doen zorgt voor ontspanning en een frisse blik. 

 

Een coachtraject bestaat uit minimaal vijf wandelingen. Je onderzoekt de stappen die je kunt nemen naar meer grip, meer energie, meer plezier, meer lef. Naar een groter gevoel van vrijheid. Na het coachtraject zijn de stappen richting de verlangde situatie duidelijker. Met een zekerder, onafhankelijker en vrijer gevoel kun je keuzes maken die bij je passen.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb